Visgraten en -afval

Visgraten en -afval wordt beschouwd als afsnijdsels van vis.

Zoek naar visgraten en -afval in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met visgraten en -afval in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste visgraten en -afval recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient visgraten en -afval:

Een recept uit Anthony Bourdain - Les Halles kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:

Bourride - Vissoep

Ingrediënten:
aioli, bouquet garni, knoflook, olijfolie, peper, prei, slagroom, tomaat, ui, venkel, visgraten en -afval, wortel, zeeduivel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
bourride
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Recept uit Noedels:

Basisvisbouillon

Ingrediënten:
garnalenschalen, schol, selderijstengel, ui, vis, visafsnijdsel en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Basisrecept uit Liever lokaal:

Visbouillon

Ingrediënten:
citroensap, droge witte wijn, peperkorrels, peterselie, ui, visafsnijdsel en visgraten

Keuken:
Hollands
Soort:
soep/bouillon / vis