Hertenschouder

Hertenschouder wordt beschouwd als hertenvlees.

Zoek naar hertenschouder in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met hertenschouder in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste hertenschouder recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient hertenschouder:

Een recept uit Nathan Myhrvold, Maxime Bilet en Chris Young - Modernist Cuisine [2]

Recept uit Modernist Cuisine [2]:

Game stock

Ingrediënten:
hertennek, hertenschouder, knoflook, lamsgehakt, laurier, peperkorrels, zwart, salie, selderij, steranijs, tijm, ui en wortel

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit P. van Buren - Twentse Smaakmakers

Hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:

Hertengoulash met rommelkruid

Ingrediënten:
aardappel, azijn, bloem, boter, bouquet garni, goudrenet, hertenvlees, kaneelstokje, knolselderij, kruidnagel, laurier, melk, nootmuskaat, peper, peterselie, rode kool, rode wijn, rommelkruid, suiker, ui, water, wildfond en zout

Soort:
wild
Een recept uit Nigel Slater - Keukendagboek 2

Recept uit Keukendagboek 2:

Geroosterde aardperen

Ingrediënten:
aardperen, bier, bruine suiker, chutney, citroen, gevogelte, jeneverbessen, kool, kruidnagels, olijfolie, ui, vlees, vogels, wild, wittewijnazijn, zure appel en zuurkool

Een recept uit Mikkel Karstad en Anders Schønneman - Spis

Recept uit Spis:

Hertenragout

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, donker bier, hertenbouillon, hertenvlees, jeneverbes, kersenazijn, knoflook, olijfolie, pastinaak, peper, peterseliewortel, sjalot, tijm, vruchtenazijn, wortel en zeezout

Keuken:
Deens
Een recept uit Nick Moyle en Richard Hood - Brouw het zelf

Recept uit Brouw het zelf:

Bloemen

Ingrediënten:
bier, bloem, bloemen, eetbare bloemen, lavendel, rozenblaadjes, vermout, vlierbloesem, wijn en wild

Soort:
vegetarisch / drank (alcoholisch)
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Hoofdgerecht uit Hoe te eten:

Hertenvlees in witte wijn

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, droge witte wijn, eendenvet, ganzenvet, gedroogd eekhoorntjesbrood, gemalen kaneel, gemalen kruidnagel, hertenvlees, jeneverbes, knoflook, laurier, nootmuskaat, olijfolie, paddenstoelen, peterselie, runderbouillon, salie, suiker, ui, wildbouillon, wortel en zwarte peperkorrels

Soort:
stoofgerecht / wild
Serveersuggestie Wildsaté

Lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wild:

Wildsaté

Ingrediënten:
citroensap, ketjap manis, knoflook, suiker, ui, wild, zonnebloemolie en zout

Soort:
barbecue/grill / wild
Een recept uit Nick Moyle en Richard Hood - Brouw het zelf

Recept uit Brouw het zelf:

Vlierbessenwijn

Ingrediënten:
bessen, citroen, citroensap, gist, water, suiker, vlierbessen, water, wijn, wild en witte suiker

Soort:
vegetarisch / drank (alcoholisch)
Een recept uit Nick Moyle en Richard Hood - Brouw het zelf

Recept uit Brouw het zelf:

Rucolino

Ingrediënten:
citroen, rucola, water, kruidnagels, rucola, sinaasappel, sinaasappelschil, siroop, suiker, suikersiroop, suikerstroop, water, wild, witte suiker en wodka

Soort:
vegetarisch / drank (alcoholisch)
Een recept uit Jamie Oliver, Sroop Sunar en David Loftus - Te gast bij Jamie

Hoofdgerecht / avondmaal uit Te gast bij Jamie:

Fantastische fazant - romige venkelgratin - appelsalade

Ingrediënten:
appelsap, boter, cheddar, citroen, eigenheimers, engelse mosterd, fazant, gerookt dooregen spek, goudse kaas, groene appel, honing, kippenbouillon, knoflook, koolzaadolie, laurier, nootmuskaat, olijfolie, peper, rozemarijn, venkel, waterkers, wild, witte ui, yoghurt en zout

Keuken:
Brits
Soort:
gevogelte
Een recept uit Jamie Oliver, Sroop Sunar en David Loftus - Te gast bij Jamie

Hoofdgerecht / avondmaal uit Te gast bij Jamie:

Gebakken hertenlende - schotse risotto - fazantenhachee

Ingrediënten:
boter, cheddar, fazantenborst, gerookt dooregen spek, goudse kaas, hertenlende, jeneverbessen, kippenbouillon, kippenlevers, koolraap, marmelade, meiraap, olijfolie, parelgort, peper, peterselie, philadelphia-roomkaas, prei, rode ui, rodewijnazijn, rozemarijn, tijm, wild, wortel, zachte kaas en zout

Keuken:
Brits
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Een recept uit Nick Moyle en Richard Hood - Brouw het zelf

Recept uit Brouw het zelf:

Bessen & Ander Kleinfruit

Ingrediënten:
bessen, bier, bramen, foelie, frambozen, fruit, vlierbessen, vogels, vruchten, water, wild en wortels

Soort:
vegetarisch / drank (alcoholisch)
Een recept uit Nick Moyle en Richard Hood - Brouw het zelf

Recept uit Brouw het zelf:

Kruiden & Specerijen

Ingrediënten:
basilicum, bessen, bier, citroenextract, citroenmelisse, frambozen, gember, honing, kaneel, kaneelstokjes, kruiden, munt, specerijen, tijm, vanille, vermout, vogels, wijn en wild

Soort:
vegetarisch / drank (alcoholisch)
Een recept uit Koen de Groote en Tamara Verheij - Literalicious

Hoofdgerecht uit Literalicious:

Ree uit de westpolder

Ingrediënten:
arachideolie, aubergine, boter, courgette, drop, gort, honing, jeneverbes, knoflook, kruidnagel, olijfolie, paprika, prei, reebout, rode wijn, rozemarijn, salmiak, spelt, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, wild en wortel

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Reebout met rode-bessensaus

Ingrediënten:
aardappelmeel, bleekselderij, cognac, hertenvlees, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, peper, pittige rode wijn, reebout, rode-bessengelei, sjalot, verse tijm, water, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Spaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / wild