Recept uit De kunst van het moleculair koken:
Lassi, yoghurt-kardemonbol, mangotartaar
- Ingrediënten:
- fijne tafelsuiker, kalkarm water, kardemompoeder, mango, natriumalginaat en volle yoghurt
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
Kalkarm water wordt beschouwd als water.
Alternatieve naam: calciumarm water.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met kalkarm water in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient kalkarm water:
Recept uit De kunst van het moleculair koken:
Amuse / diner uit De kunst van het moleculair koken:
Recept uit De Topchefs van de Moleculaire keuken:
Recept uit De Topchefs van de Moleculaire keuken:
Recept uit De Topchefs van de Moleculaire keuken:
Drinken / cocktails uit De kunst van het moleculair koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Topchefs van de Moleculaire keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit De kunst van het moleculair koken:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Diner / hoofdgerecht uit De Topchefs van de Moleculaire keuken:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Patesserie:
Recept van Blik in de Keuken:
Recept uit Sous vide:
Dranken / drinken uit Speisekammer:
Basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Recept van Betty's Kitchen: