Txacoli

Txacoli wordt beschouwd als droge mousserende wijn.

Zoek naar txacoli in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met txacoli in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste txacoli recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient txacoli:

Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Drinken / aperitief / cocktails uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Meloenbubbels

Ingrediënten:
droge mousserende wijn, jenever, meloen en poedersuiker

Keuken:
Italiaans
Soort:
drank (alcoholisch) / vegetarisch
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Drinken uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Watermeloensmoothie

Ingrediënten:
citroen, droge mousserende wijn, fijne tafelsuiker, sinaasappel en watermeloen

Keuken:
Italiaans
Soort:
smoothie/milkshake / drank (alcoholisch) / vegetarisch
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Diner / nagerecht uit Margriet kookboek:

Munt-granita

Ingrediënten:
citroensap, creme de menthe, droge mousserende wijn, limoen, munt en poedersuiker

Een recept uit Thug Kitchen - Thug kitchen feestvoer

Drank (alcoholisch) / dranken / drinken uit Thug kitchen feestvoer:

Witte sangria met zomerse perzik

Ingrediënten:
brandy, citroen, komkommer, mousserende witte wijn, perzik, sodawater en witte wijn

Keuken:
Spaans
Soort:
vegan / drank (alcoholisch) / veganistisch / vegetarisch
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / nagerecht / avondmaal uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Basilicumsorbet

Ingrediënten:
basilicum, citroensap, droge mousserende wijn, eiwit en poedersuiker

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Sacha de Boer en Jacob-Jan Boerma - Down to earth

Basisrecept uit Down to earth:

Castric

Ingrediënten:
natuurazijn en witte wijn

Soort:
vegetarisch / azijn
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / nagerecht uit Ingrediënten:

Abrikozen-theesorbet

Ingrediënten:
abrikozennectar, citroensap, darjeeling thee, geleisuiker, lemon-limedrank en mousserende witte wijn

Soort:
koffie en thee / ijs/sorbet/granita/panna cotta