Pistacheolie

Pistacheolie wordt beschouwd als notenolie.

Zoek naar pistacheolie in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met pistacheolie in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste pistacheolie recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient pistacheolie:

Een recept uit Pascalle Bonnier en Mathijs Kok - Nootje

Recept uit Nootje:

Pistachenotenaioli

Ingrediënten:
amandelen, pistaches, kappertjes, knoflook, limoensap, peper, pistacheolie, rozemarijn, water en zeezout

Soort:
saus/dressing/jus / noten en zaden / vegetarisch
Een recept uit Pascalle Bonnier en Mathijs Kok - Nootje

Diner / avondmaal uit Nootje:

Kastanjenotenpannenkoek met falafel

Ingrediënten:
aubergine, baksoda, eieren, hummus, kastanjemeel, kikkererwten, knoflook, kokosolie, komijnpoeder, koriander, kurkuma, olijfolie, peterselie, pistacheolie, rode paprika, sojamelk, speltbloem, ui, veldsla, zeezout en zout

Soort:
noten en zaden / vegetarisch
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Boudin Blanc - blend

Ingrediënten:
bergamot, bergamot-melk, cognac, eidooier, eiwit, kalfsschouder, kinnebakvet van kalf, madeira, pistache, pistacheolie, port, quatre épices en truffel

Soort:
worst
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Boudin Blanc - Chicken

Ingrediënten:
bergamot, bergamot-melk, cognac, eidooier, eiwit, kippendij, kippenvet, madeira, pistache, pistacheolie, port, quatre épices en truffel

Soort:
worst
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / bijgerecht uit Een kookboek.:

Doperwten in de peul met hummus

Ingrediënten:
fleur de sel, groentebouillon, kikkererwten, knoflook, laurier, notenolie, peper, pistacheolie, spliterwten, verse doperwten en vogelmuur

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegan / groente
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Boudin Blanc - Veal

Ingrediënten:
bergamot, bergamot-melk, cognac, eidooier, eiwit, kalfsschouder, kinnebakvet van kalf, kippendij, madeira, pistache, pistacheolie, port, quatre épices en truffel

Soort:
worst
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Koolraap met pistacheboter

Ingrediënten:
druivenpitolie, knoflook, koolraap, maïsolie, pistacheboter, pistacheolie, pistaches, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Knolraap met pistacheboter

Ingrediënten:
druivenpitolie, knoflook, knolraap, maïsolie, pistacheboter, pistacheolie, pistaches, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Pastinaak met pistacheboter

Ingrediënten:
druivenpitolie, knoflook, maïsolie, pastinaak, pistacheboter, pistacheolie, pistaches, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Wortel met pistacheboter

Ingrediënten:
druivenpitolie, knoflook, maïsolie, pistacheboter, pistacheolie, pistaches, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Bieten met pistacheboter

Ingrediënten:
bieten, druivenpitolie, knoflook, maïsolie, pistacheboter, pistacheolie, pistaches, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit William Ledeuil - Bouillon

Diner / voorgerecht uit Bouillon:

Cappucino van paddenstoelen, verse kruiden in tempura

Ingrediënten:
champignons, chinese bieslook, citroengras, frituurolie, gedroogd eekhoorntjesbrood, gedroogde shiitake, olijfolie, peper, pistacheolie, salieblaadjes, satépoeder, tempurameel, tom kha kai van gevogelte, water en zout

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit M. Tol en N. Zerouali - Arabia

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Arabia:

Geroosterde ras el hanoutnootjes

Ingrediënten:
fleur de sel, notenolie, pijnboompitjes, pistachenootjes en ras el hanout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Eendenborstfilet met vanilledressing

Ingrediënten:
eendenborstfilet, honing, maïskiemolie, notenolie, vanillestokje, witte wijnazijn en zoete witte wijn

Soort:
carpaccio/tartaar / wild en gevogelte