Risotto met zeevruchten

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 194 in Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe .

Keuken:
Italiaans
Gang:
bijgerecht / hoofdgerecht
Soort:
risotto / schaal- en schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Fondue aux pommes de terre

Een recept uit Toussie Salomonson - Het groot fondue boek

Romige soep van stroopwafelkruim

Een recept uit Ulrike Schmidt en Lineke Eerdmans - De wereld van de stroopwafel

Gesmoord gevogelte met olijven

Een recept uit P. Faas - Rond de tafel der Romeinen

Fruitig parelhoentje

Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!