Artisjokbodems met rodewijnboter en gepocheerd ei

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 34 in Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe .

Keuken:
Frans
Soort:
eieren, kaas en zuivel / vegetarisch / groente

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Artisjok met aardappel, warm

Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Carciofi ripieni - Gevulde artisjokbodems

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Kardoen of artisjok met ei

Een recept uit P. Faas - Rond de tafel der Romeinen

Artisjok, gefrituurd en snoekbaars met rivierkreeft

delicious. magazine - 2013-04