Artisjok, gefrituurd en snoekbaars met rivierkreeft

Je vindt dit recept op pagina 64 in delicious. magazine - 2013-04 .

Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Snoekbaars met rivierkreeft en gefrituurde artisjok

delicious. magazine - 2013-04

Artisjokbodems met schaaldieren en cocktailsaus

Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Salade de homard - Salade van kreeft

Een recept uit Henk Savelberg - De originele recepten van Henk Savelberg

Escoffier in The Park Rotterdam

Een recept uit Betina Oostveen

Aanbevolen kookboeken

De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!