Ramequin du juste milieu - Ongare binnenkant van vol-au-vent met kaas als voorgerecht of in plaats van aardappelen

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 922 in De kunst van het koken .

Keuken:
Frans
Gang:
bijgerecht / voorgerecht
Soort:
vegetarisch / pastei

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Crème caramel

Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Crème caramel met gecondenseerde melk

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Eierstich

Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Mattentaarten

Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek