Vissoep, ik heb hem zelf gemaakt

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 368 in A propos bistro .

Keuken:
Frans
Gang:
lunch / voorgerecht / avondmaal
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Bereidingstijd:
150 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Langoest in dragonsaus - aragosta in salsa di dragoncello

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Rode-bessensaus voor hertenvlees

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Reebout met rode-bessensaus

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Gevulde mango's

Een recept uit Schonherr - Koude keuken