Bagna càôda

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 400 in Liever lokaal .

Keuken:
Hollands
Gang:
lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
Soort:
vis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

*Paella Valenciana with Rabbit, Puffed Wild Rice, Paella Stock, Smoked Bomba Rice, Freeze Dried Piquillo Pepper, Blood Sausage, Sous vide Braised Snails, Sofrito, Sous Vide Artichoke, Horchata Foam, Soccarat Tuile and Seared Langoustine Tails

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Artisjokken, topinamboer, Chinese artisjokken, Meyer citroenen, Castelvetrano olijven en Trappitu olijfolie

Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Aardpeer: winters en veelzijdig

Een recept uit Isabel

Asparagus & Artichoke with Jerusalem Artichoke Puree - Asperge en artisjok met aardpeerpuree

Een recept uit Hande Bozdogan en Lale Apa - Istanbul Contemporary Cuisine