Rene Zanderink

We hebben 4 boeken van Rene Zanderink waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Rene Zanderink? Registreren is gratis!

Boeken van Rene Zanderink

Recepten van Rene Zanderink

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:

Pasta met kokkels en tomaat

Ingrediënten:
droge witte wijn, ingemaakte tomaten, knoflook, kokkels, olie, peterselie, peterseliewortelloof en verse pasta

Keuken:
Hollands
Soort:
pasta/noodles / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Liever lokaal:

Viooltjessalade met gefrituurde salie, ei en aardappel

Ingrediënten:
aardappel, barbarakruid, bloem, bloemenhoning, bronwater, ei, frituurolie, krielaardappelen, lamsoor, melde, nieuw-zeelandse spinazie, oost-indische kers blad, rode aardappel, rucola, salie, sla, sodawater, veldsla, violengelei, viooltjes, zeezout en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
salade / vegetarisch / azijn / boter en olie
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Picknick / diner / nagerecht / bij de koffie uit Liever lokaal:

Abrikozenplaatkoek

Ingrediënten:
abrikozen, amandelen, bloem, boter, honing, maïzena, melk, nootmuskaat, piment, sinaasappelrasp, sinaasappelsap, suiker en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
zoet
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:

Gekookte alilruiken

Ingrediënten:
alikruiken, boter, knolselderijloof, peper, prei, sjalot en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Basisrecept uit Liever lokaal:

Pizzadeeg

Ingrediënten:
00-bloem, fijne kristalsuiker, gedroogde gist, olijfolie, water, zachte bloem en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
deegwaren / vegetarisch
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:

Uiringen, gefrituurd

Ingrediënten:
bloem, ei, licht bier, olie, peper, plantaardige olie, ui en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vegetarisch / frituur
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Lunch / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:

Bakkeljauwballetjes

Ingrediënten:
aardappels, bakkeljauw, bladpeterselie, ei, knoflook, koriander, melk, olie, peper, stokvis, ui, visbouillon, zelfrijzend bakmeel en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
frituur / vis
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Recept uit Liever lokaal:

Sleedornsiroop

Ingrediënten:
citroenzuur, sleedoornbessen en suiker

Keuken:
Hollands
Soort:
vegetarisch / siroop
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Liever lokaal:

Vlierbloesemtaart

Ingrediënten:
biscuitjes, boter, crème de pêche, crème fraîche, gelatine, koekjes, perziklikeur, slagroom, suiker, vlierbloesemgelei, vlierbloesemschermen en vlierbloesemschermensap

Keuken:
Hollands
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:

Kabeljauwkroketjes

Ingrediënten:
aardappels, bladpeterselie, bosui, citroen, eidooier, kabeljauw, knoflook, knoflookmayonaise, olijfolie, peper, schelvis en wijting

Keuken:
Hollands
Soort:
frituur / vis
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:

Schaapsbitterballetjes met yoghurtsaus

Ingrediënten:
bloem, boter, dikke yoghurt, eiwit, frituurolie, kaneel, knoflook, komijn, lamsbouillon, laurier, olie, paneermeel, peterselie, rozemarijn, schapenpoulet, tijm, tomato frito, ui en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees / frituur
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Liever lokaal:

Komkommersoep

Ingrediënten:
bloem, boter, dillezaad, eidooier, groentebouillon, komkommer, melk, peper, slagroom, ui, venkelzaad en zout

Keuken:
Europees / Hollands
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Picknick / lunch / buffet / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:

Vegetarische gehaktpasteitjes

Ingrediënten:
briseerdeeg, broodkruim, chilipeper, gedroogde tijm, harissa, knoflook, paneermeel, rode paprika, ui, vegagehakt, vleestomaat en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vegetarisch
Alle recepten van Rene Zanderink