De nieuwe keuken van de Veluwe
(chef)koks, cateraars, leveranciers, producenten, restaurants, ingrediënten, recepten
Een boek van Rene Zanderink
Welkom op heerlijkzoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals De nieuwe keuken van de Veluwe, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Hoe een heideschaap smaakt, hangt af van waar hij graast. In boerenkaas proef je wat de dieren eten. Uit de natuur komt wild, bessen en paddenstoelen. Ofwel: de Veluwe kent vele smaken. Chef-koks van de beste Veluwse restaurants weten dat. Met traditionele producten van boerderijen en producten uit de natuur bereiden ze nieuwe Veluwse gerechten en zetten ze de smaak van de streek op de kaart. In de nieuwe keuken van de Veluwe vertellen deze (chef)koks en ook cateraars, producenten en leveranciers over hun passie voor een eerlijke en streekgebonden keuken. Ze geven hun bijzondere recepten prijs, natuurlijk gebruik makend van lokale ingredienten. In diverse columns worden de herkomst en de toepassingen van deze ingredienten beschreven. Proef het verschil in de nieuwe keuken van de Veluwe. Een uitgave van Nieuwe Veluwe en Blauwdruk.
Aantekeningen bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.