Gevulde eend met olijven - canard farci aux olives

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 142 in Provence .

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

La pearà - Pikante peperige saus voor gekookte vleesgerechten

Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Passatelli in brodo (Kaasnoedels in bouillon)

Een recept uit E.G. Baur en I. Ohlbaum - Aan tafel met Verdi

Anolini met parmezaanse kaas

Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Gratin van aarderen met salie en gruyere

Een recept uit Janneke Vreugdenhil - I love groente