HeerlijkZoeken in de media.
Wat schrijven de bladen en websites over ons?

Onze activiteiten op het gebied van kookboeken is niet onopgemerkt gebleven. Verschillende media hebben inmiddels aandacht besteed aan onze digitale kookboekenplank.

HeerlijkZoeken in de media.

Kookboek van het jaar

Het begon natuurlijk allemaal op de 8e editie van de kookboek van het jaar verkiezing waar Fusina ons een prachtig podium gaf om de lancering van ons concept te presenteren.

Brabants Dagblad

Puck Kerkhoven schreef in haar column Koken Met Puck in het Brabants Dagblad een leuk artikel over ons dat ook op Blendle is gepubliceerd.

“Eigenlijk is het een heel uitgebreid register van al je kookboeken. Het effect zal ongetwijfeld zijn dat je boeken van de plank pakt waarvan je al vergeten was dat je ze bezat.”

Elle Eten

Elle Eten noemde ons in een artikel (zie foto) over digitale innovaties in en rondom de keuken.

“De makers van de website heerlijkzoeken.nl zijn bezig met het indexeren van populaire Nederlandse kookboeken, in een doorzoekbare database. Als je een abonnement neemt, kun digitaal zoeken in je eigen kookboeken zonder ze te hoeven doorbladeren.”

Love My Food

Onze collega van LoveMyFood schreef een leuke blogpost over ons op haar inspirerende foodblog.

“Maar wat nu als je op zoek bent naar een specifiek recept? Dat kan best lastig zijn wanneer je een boekenplank vol kookboeken hebt! Want in welk boek stond dat éne heerlijke recept ook alweer? Bij HeerlijkZoeken.nl hebben ze hier een fantastische oplossing voor bedacht!”

De Boekenkrant

De boekenkrant gaf een special uit rondom kookboeken en publiceerde een leuk artikel over ons.

“In bijna alle Nederlandse keukens is wel een kookboek te vinden. Toch zoeken we recepten vaak even snel op via het internet. ‘Zonde van die prachtige boeken met heerlijke recepten,’ vindt Peter Bakker. Samen met Maarten Brouwers kwam hij met de oplossing. Heerlijkzoeken.nl is een website die de mogelijkheid biedt om alle kookboeken binnen Nederland doorzoekbaar te maken.”

NRC

In de rubriek “Wat eten we.” van de NRC schreef Marjoleine de Vos een leuk stukje over ons tegen het licht van kerst.

“Zo tobt de kooklustige tot-ie zin heeft om alle kookboeken door de kamer te smijten. Maar er blijkt iemand te zijn die dit probleem kent en over een oplossing nagedacht heeft. Peter Bakker heet hij en met compagnon Maarten Brouwers begon hij de site heerlijkzoeken.nl.”