Lancering van HeerlijkZoeken tijdens de Kookboek van het Jaar verkiezing

Op donderdag 13 november werd in Hotel De Goudfazant het Kookboek van het Jaar evenement georganiseerd. Naast de uitreiking van de diverse prijzen kreeg ons initatief HeerlijkZoeken de mogelijkheid om zich te presenteren aan uitgevers en auteurs van kookboeken in Nederland.

Lancering van HeerlijkZoeken tijdens de Kookboek van het Jaar verkiezing

Een paar maanden geleden spraken we met Fusina Verloop, de ondernemer achter Kookboek van het Jaar. De reden van ons gesprek was natuurlijk onze gedeelde passie voor kookboeken en we lieten haar graag ons prototype zien.

Fusina begreep het probleem dat we aan het oplossen waren direct en haar enthousiasme spoorde ons aan om nog harder te werken aan ons concept. Een website die de mogelijkheid biedt om alle kookboeken binnen Nederland (en later ook buiten Nederland) doorzoekbaar te maken. Een eerste volledig functionerende applicatie.

En het is gelukt. Doordat we versie 1.0 mochten presenteren tijdens de kookboek van het jaar verkiezing hebben we veel nieuwe contacten opgedaan, ook binnen de uitgeverswereld. We hopen daarom de website binnen korte tijd dan ook versneld uit te kunnen breiden met nog meer functionaliteit en inhoud.

Blijf vooral jullie boekenplanken vullen zodat wij weten naar welke kookboeken de meeste vraag is.