Vaderdag met Papa Kazmi
Puur koken voor vader

Toen Papa Kazmi in 2012 samen met zijn kinderen een restaurant begon in Delft, had hij nooit durven dromen dat hij daarmee internationaal bekend zou worden. Drie jaar later verschijnt zijn ‘hotspot’ Hills & Mills bijna wekelijks in de media, kookt hij live op TV en vloog er een journaliste over om hem voor een grote internationale krant te interviewen. Grootste tijd voor een eigen kookboek, vonden zijn kinderen.

Vaderdag met Papa Kazmi

En wat voor een kookboek! 96 fantastische Indiase maar toch bijna Nederlands aandoende recepten, bijgestaan door nostalgische familieverhalen en -foto’s waar we ons allemaal wel in willen herkennen, vooral met vaderdag…

Waarom niet eens op de Indiase tour voor je vader deze keer? Begin vaderdag dit jaar met een Indiaas ontbijt met Aloo jeera en een Paratha, Anda, vers grapefruitsap en een Chai latte.

Misschien kan je daarna een mooie wandeling maken, of gaan jullie samen naar het museum. Maar zorg wel dat je op tijd terug bent om voor hem de keuken in te duiken voor een heus Indiaas diner.

Begin de maaltijd bijvoorbeeld met Chicken Corn Soup, gevolgd door Vindaloo met daarbij Naan Cheese onion, Palak Paneer en Sabzi Zucchini. En sluit deze mooie dag af met Carrot Cake.

Geef je vader tenslotte het boek kado en hij zal zich deze dag voor altijd herinneren. Het boek is hier te koop.