Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Linguine met champagne
- Ingrediënten:
- boter, champagne, linguine, pancetta, parmezaanse kaas, slagroom en ui
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vlees / pasta/noodles
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroen, crème fraîche, ei, fruit, groentebouillon, kaas, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, slagroom, spinazie, tijm, ui, vlees, water, witte wijn, zout, zuivel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Lunch / bijgerecht uit Koken met restjes is leuk:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:
Avondmaal uit Hoe te eten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Bijgerecht uit Hoe te eten:
Snack of tussendoortje uit Meer brood uit eigen oven:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit Het Franse bakboek:
Recept uit Het Franse bakboek: