Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Gebakken gevulde haringen
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroen, dille, ei, haring, olijfolie en witte peper
- Keuken:
- Fins
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, citroen, citroensap, droge witte wijn, ei, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, parmezaanse kaas, peterselie, rozemarijn, sjalot, slagroom, tijm, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Home made:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Home made:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table:
Lunch / bijgerecht uit Home made:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thuis bij Jamie:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Brunch / lunch uit Spuntino:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie: