Recept uit Het Franse bakboek:
Pastis landais
- Ingrediënten:
- eieren, bloem, boter, gedroogde gist, kristalsuiker, water, oranjebloesemwater, parelsuiker, rum, tafelzout, vanillestokjes en volle melk
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gebak/koek/taart/pudding
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakkersgist, boter, citroen, citroenrasp, ei, eidooier, gedroogde gist, griessuiker, instantgist, kaneel, krenten, kristalsuiker, melk, olie, patentbloem, poedersuiker, rum, vanillesuiker, water, witte basterdsuiker, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Het Franse bakboek:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Diner / nagerecht uit Wrap 'n roll:
Diner / nagerecht uit Neêrlands roem:
Picknick / ontbijt / brunch / lunch / buffet / bijgerecht uit Tomaten:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home Made winter:
Snack of tussendoortje uit Home Made winter:
Amuse / diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tomaten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Het insectenkookboek:
Diner / nagerecht uit De banketbakker:
Recept uit De banketbakker:
Diner / nagerecht uit De banketbakker:
Recept uit De banketbakker:
Recept uit De banketbakker:
Diner / nagerecht uit De banketbakker:
Diner / nagerecht uit De banketbakker:
Diner / nagerecht uit De banketbakker:
Recept uit De banketbakker:
Recept uit De banketbakker:
Recept uit De banketbakker:
Recept uit De banketbakker:
Recept uit De banketbakker:
Recept uit De banketbakker:
Recept uit Margriet kookboek:
Snack of tussendoortje uit Margriet kookboek: