177 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: arachideoliebroccolidroge sherryeigembergroene paprikahoningkipfiletkippenbouillonknoflooklente-uilichte sojasausoestersausoliepeperplantaardige olierode paprikasesamzaadsherrysuikeruiwaterwitte peperwortelzonnebloemoliezout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit  - 101 ballen

Amuse / diner / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit 101 ballen:

Krokante tofoeballetjes

Ingrediënten:
chinees vijfkruidenpoeder, gerookt paprikapoeder, jasmijnrijst, kleefrijst, lichte sojasaus, maïzena, panko, plantaardige olie, pruimensaus, sojaroom en stevige tofoe

Keuken:
Aziatisch / Europees
Soort:
vegan
Een recept uit Marianne Breukers

Recept van Lovemyfood.nl:

Broccoli met oestersaus

Ingrediënten:
broccoli, chilipepervlokken, gember, maïzena, oestersaus, sesamolie, sojasaus, suiker, knoflook, water en witte wijnazijn

Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Suan-la t'ang - Rundvleessoep

Ingrediënten:
bamboespruiten, biefstuk, chinese chilisaus, ei, garnaal, gedroogde chinese paddestoelen, lente-ui, maïzena, peper, rosbief, runderbouillon, sesamolie, sojasaus, tahoe en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Kay Halsey - Hapjes

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:

Minibrochettes

Ingrediënten:
gele paprika, gemberwortel, kipfilet, kippenbouillon, knoflook, lente-ui, maïzena, peper, rode paprika, sesamolie, sojasaus en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
barbecue/grill / gevogelte
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Marinade voor kip

Ingrediënten:
lichte sojasaus, maïsolie, maïzena, marinade, medium dry sherry, sesamolie, shaoxing wijn, sojaolie, water, witte peper en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vegan
Een recept uit Marianne Breukers

Recept van Lovemyfood.nl:

Broccoli met oestersaus

Ingrediënten:
broccoli, chilipepervlokken, gember, maïzena, oestersaus, roosjes, sesamolie, sojasaus, suiker, knoflook, water en witte wijnazijn

Een recept uit Sabine Koning

Recept van Oh my foodness:

Chow fun met kip - OhMyFoodness

Ingrediënten:
gember, donkere sojasaus, gemberpasta, kipfilet, kristalsuiker, lente-uitjes, lichte sojasaus, maïzena, oestersaus, rijstnoedels, shaoxing wijn, taugé, knoflook, sesamolie en ui

Een recept uit Sabine Koning

Recept van Oh my foodness:

Chow fun met kip

Ingrediënten:
gember, donkere sojasaus, gemberpasta, kipfilet, kristalsuiker, lente-uitjes, lichte sojasaus, maïzena, oestersaus, rijstnoedels, shaoxing wijn, taugé, knoflook, sesamolie en ui

Een recept uit Kay Halsey - Hapjes

Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:

Loempia's mt gehaktvulling

Ingrediënten:
bamboescheuten, champignon, chinese kool, gedroogde salie, gemberwortel, half-om-halfgehakt, lente-ui, loempiavellen, maïzena, olie en sojasaus

Keuken:
Aziatisch
Soort:
varkensvlees / frituur
Een recept uit Jean Beddington - A little bite of Beddington

Snack of tussendoortje uit A little bite of Beddington:

Chinese stoombroodjes

Ingrediënten:
bloem, bosuien, chinees vijfkruidenpoeder, chinese gedroogde worstjes, droge gist, honing, maïzena, sesamolie, sojasaus, suiker, tarwebloem, varkensgehakt, water en zout

Keuken:
Chinees
Een recept uit  - 101 ballen

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit 101 ballen:

Gehakt-bieslookballetjes

Ingrediënten:
chilidip, chinese bieslook, eiwit, gember, knoflook, knoflookbieslook, lichte sojasaus, maïzena, sesamolie, varkensgehakt, witte peper, zout en zwarte peper

Keuken:
Chinees
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Roerbakbiefstuk

Ingrediënten:
biefstuk, droge sherry, gember, groene paprika, japanse sojasaus, maïzena, rode peper, sesamolie, suiker, ve-tsin en zonnebloemolie

Soort:
rundvlees / bouillon
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Stir-fried Prawns / Geroerbakte garnalen

Ingrediënten:
droge sherry, eiwit, gember, gepelde grote garnalen, kippenbouillon, knoflook, korianderstengels, lente-ui, maïzena, peultjes, plantaardige olie, sesamolie, sojasaus, waterkastanjes, zout en zwarte bonen

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
schaal- en schelpdieren
Haal meer recepten op...