Recept uit Solo Food:
Lamskoteletten met rodewijn-tijmjus en Franse boontjes
- Ingrediënten:
- boter, haricots verts, kippenbouillon, knoflook, lamskoteletjes, olijfolie, rode wijn, verse tijm en vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, boter, gedroogde tijm, gember, groentebouillon, kip, kippenbouillon, knoflook, lamsvlees, laurier, laurierblad, olijfolie, peper, prei, rozemarijn, runderbouillon, tomaat, ui, vlees, water, witte wijn, wortel, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Solo Food:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Het slagershandboek voor de thuiskok:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Wat Aten Zij?:
Diner / voorgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Betty's Kitchen: