68 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: arachideoliebouillongembergroentebouillonketjap manisknoflookkokosmelkkomkommerkorianderlente-uilimoenneutrale olieoliepeperpinda’splantaardige oliesesamoliesherrysjalotsojasaussperziebonentaugéwortelzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Geroerbakte tofoe met shiitakes

Ingrediënten:
arachideolie, gele paprika, gemberwortel, groene paprika, groentebouillon, knoflook, lente ui, neutrale olie, paddenstoelen, rode paprika, sake, shaoxingwijn, sherry, shiitake, sojasaus, tofu, ui, water en witte wijn

Keuken:
Aziatisch / Japans
Soort:
vegan / vegetarisch / paddenstoelen
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Geroerbakte tofoe met (boeren)kool of bladgroente

Ingrediënten:
arachideolie, boerenkool, gele paprika, gemberwortel, groene paprika, groentebouillon, knoflook, kool, lente ui, neutrale olie, paksoi, rode paprika, sake, shaoxingwijn, sherry, sojasaus, tofu, ui, water, witte kool en witte wijn

Keuken:
Aziatisch / Japans
Soort:
vegan / vegetarisch
Een recept uit Ylva Bergqvist - Veggie in 30 minuten

Lunch / avondmaal uit Veggie in 30 minuten:

Báhn mì met pindakaas

Ingrediënten:
agavesiroop, citroengras, ei, maïzena, gebakken uitjes, gemalen komijnzaad, knoflook, mayonaise, pindakaas, plantaardige olie, rijstazijn, sla, sojasaus, srirachasaus, zout, tofu, verse koriander, vijfkruidenpoeder, water en wortels

Keuken:
Vietnamees
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Ontbijt uit De Shanghai-keuken:

San si juan - Boeddhistische vegetarische tofoerollen

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, bakolie, bakzout, bamboescheuten, bloem, chinkiangazijn, donkere sojasaus, fijne tafelsuiker, gedroogde shii-takes, gedroogde tofuvellen, gekruide stevige tofu, gember, gerookte stevige tofu, koriander, lente-ui, lichte sojasaus, sesamolie, shaoxingwijn, water en zout

Keuken:
Chinees / Shanghai
Soort:
vegan / soja
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Eenvoudig gebakken rijst met sla

Ingrediënten:
arachideolie, basmatirijst, bindsla, doperwt, ei, gember, ijsbergsla, knoflook, koriander, lente ui, pandanrijst, paprika, peper, sesamolie, shaoxingwijn, sherry, sojasaus, tofu, ui, water, witte rijst, witte wijn, zilvervliesrijst en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vegan / rijst / vegetarisch
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Gado gado recept - Food and Friends

Ingrediënten:
bruine suiker, kokosmelk, komkommer, limoenblaadjes, palmsuiker, pinda’s, plantaardige olie, sjalotjes, sperziebonen, tamarindepasta, taugé, knoflook, tofu, verse rode chilipeper, water, wortelen en zoete sojasaus

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Gado Gado

Ingrediënten:
bruine suiker, kokosmelk, komkommer, limoenblaadjes, palmsuiker, pinda’s, plantaardige olie, sjalotjes, sperziebonen, tamarindepasta, taugé, knoflook, tofu, verse rode chilipeper, water, wortelen en zoete sojasaus

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Gado Gado

Ingrediënten:
bruine suiker, kokosmelk, komkommer, limoenblaadjes, palmsuiker, pinda’s, plantaardige olie, sjalotjes, sperziebonen, tamarindepasta, taugé, knoflook, tofu, verse rode chilipeper, water, wortelen en zoete sojasaus

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Gado gado recept - Food and Friends

Ingrediënten:
bruine suiker, kokosmelk, komkommer, limoenblaadjes, palmsuiker, pinda’s, plantaardige olie, sjalotjes, sperziebonen, tamarindepasta, taugé, knoflook, tofu, verse rode chilipeper, water, wortelen en zoete sojasaus

Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Plenty:

Mee goreng

Ingrediënten:
arachideolie, choi sum, citroen, donkere sojasaus, eiernoedels, gemalen komijnzaad, gemalen korianderzaad, haricots verts, ijsbergsla, lichte sojasaus, sambal oelek, sjalot, tahu, taugé, ui en water

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Pok-ma tahoe

Ingrediënten:
aardappelmeel, heldere bouillon, hete chili-olie, knoflook, lente-uien, mager varkensvlees, maïsolie, marinade voor pok-ma tahoe, pikante sojabonenpasta, sesamolie, sichuangroente uit blik, sichuanpeper, sojaolie, suiker, tahoe, water en zwartebonensaus

Keuken:
Chinees
Soort:
varkensvlees / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:

Gesmoorde rijstkoeken

Ingrediënten:
bouillon, chilipasta, dashi, groente, lente ui, rijstkoek, sesamolie, sesamzaad, sojasaus, tofu, water en zwarte peper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gebakken rijst met ananas

Ingrediënten:
ananas, arachideolie, basmatirijst, doperwt, ei, gember, groentebouillon, ijswater, ketchup, knoflook, koriander, lente ui, neutrale olie, pandanrijst, paprika, sesamolie, shaoxingwijn, sherry, sojasaus, tofu, tomaten, ui, witte rijst, witte wijn en zilvervliesrijst

Keuken:
Chinees
Soort:
vegan / rijst / vegetarisch
Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:

Hongshao yangrou - Stoofschotel van gesmoord geitenvlees of lamsvlees

Ingrediënten:
donkere sojasaus, droge sherry, gefermenteerde tofu, gember, hoisinsaus, kaneelstokje, kippenbouillon, lente-ui, lichte sojasaus, rijstwijn, roze peperkorrels, schouderstuk van geit, schouderstuk van lam, steranijs, suiker, water, zout en zwarte peper

Keuken:
Chinees
Soort:
stoofgerecht / lamsvlees / geitenvlees
Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Tahu Tempeh Kacang Panjang

Ingrediënten:
bouillon, bouillonblokje, djahé, knoflook, kousenband, lomboks, olie, salamblaadje, sjalotten, tahu, tempeh, knoflook, tomaat en water

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Josita Hartanto - Vegan Genial

Lunch / snack of tussendoortje uit Vegan Genial:

Zwiebelkuchen / Uientaart

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, karwijzaad, majoraan, margarine, nootmuskaat, peper, plantaardige room, prei, rijstmeel, rode ui, water, witte ui, zetmeel, zijdetofu en zout

Soort:
vegan / hartige taart
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Kokosrijst met knapprige chilitofu & pindasambal

Ingrediënten:
banaansjalotten, basmatirijst, cassia, citroengras, donkere sojasaus, kokosmelk, kruidnagels, limoensap, kaneelstokje, pindakaas, rode chilipeper, sesamolie, sperziebonen, stevige tofu, knoflook, verse koriander, water en zeezoutvlokken

Haal meer recepten op...