Een vis voor twee gerechten: Vissoep met tahoe

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 81 in Het nieuwe Chinese kookboek .

Keuken:
Chinees
Gang:
voorgerecht
Soort:
soep/bouillon

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Sweet Pea and Young Ginger Fricassee

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Rijst voor biryani

Een recept uit Anjali Pathak - Geheimen van mijn Indiase familiekeuken

In een kom gestoomd varkensvlees (Fen Zheng Rou)

Een recept uit Fuchsia Dunlop - De echte Chinese keuken thuis

Erwten met walnoot-misosaus

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër