Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten met z'n allen:
Kip-kerrie met rijst
- Ingrediënten:
- bloem, diepvriesdoperwtjes, kerrie, kipfilet, kippenbouillon, olijfolie, prei, rijst, rode paprika en knoflook
- Soort:
- rijst / gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, citroen, courgette, ei, gember, groente, kippenbouillon, knoflook, kokosmelk, komkommer, koriander, olie, olijfolie, paprika, peper, peterselie, sperziebonen, suiker, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten met z'n allen:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Recept uit Libelle Gevulde groenten:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Recept uit delicious. magazine - 2010-08:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2010-08:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Food & Friends:
Recept van Es' Factory:
Recept van Es' Factory:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit De Dikke van Dam:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / bijgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Keet smakelijk:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:
Bijgerecht / fondue / gourmet/steengrill/fondue uit Het groot fondue boek: