Recept van Lovemyfood.nl:
Romige pappardelle met varkenshaas en champignons
- Ingrediënten:
- bloem, boter, peterselie, kastanjechampignons, knoflook, pappardelle, slagroom, spekjes, ui, varkenshaas en parmezaanse kaas
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, droge witte wijn, ei, kastanjechampignons, kippenbouillon, knoflook, lente-ui, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, room, sjalot, tijm, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Lovemyfood.nl:
Diner / voorgerecht uit Het literaire eetboek:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept van Miss Fromage:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept van Lovemyfood.nl:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Fast food:
Recept van Lovemyfood.nl:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept van Lovemyfood.nl:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: