Recept uit Margriet kookboek:
Groenten-roerbak-gerecht met santen
- Ingrediënten:
- bleekselderij, gemberwortel, knoflook, koriander, lente ui, olie, rode peper, santen, venkelknol, winterwortel en zwarte peper
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroensap, ei, gember, groente, kippenbouillon, knoflook, koriander, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, plantaardige olie, prei, rozemarijn, selderij, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Basisrecept uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Bonen!:
Diner / hoofdgerecht uit Bonen!:
Diner / hoofdgerecht uit Bonen!:
Lunch / lichte maaltijd / lunchgerecht uit Bonen!:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Recept uit Koken met kruiden:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Bijgerecht uit Ingrediënten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Ingrediënten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Minimania: