67 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloemeiknoflooklauriermelknootmuskaatolieolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterselieplantaardige oliepreirode wijnrozemarijnrunderbouillonselderijtijmtomaattomatenpureeuivleesbouillonwitte wijnwortelzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Runderstoofpotje met rode paprika en dumplings

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, bruine suiker, donker bier, grove mosterd, italiaanse kruiden, knoflook, laurier, olie, peper, rode paprika, runderbouillon, runderbouillonblokje, runderlappen, sjalot, tijm en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vlees
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Runderstoofpotje met dumplings

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, bruine suiker, donker bier, grove mosterd, italiaanse kruiden, knoflook, laurier, olie, peper, runderbouillon, runderbouillonblokje, runderlappen, tijm, ui en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vlees
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Runderstoofpotje met bonen en dumplings

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, bruine suiker, donker bier, grove mosterd, italiaanse kruiden, kidneybonen, knoflook, laurier, olie, peper, runderbouillon, runderbouillonblokje, runderlappen, tijm, ui en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vlees
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Runderstoofpotje met chorizo en dumplings

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, bruine suiker, chorizo, donker bier, grove mosterd, italiaanse kruiden, knoflook, laurier, olie, peper, runderbouillon, runderbouillonblokje, runderlappen, tijm, ui en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vlees
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Runderstoofpotje met mieriksworteldumplings

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, bruine suiker, donker bier, grove mosterd, italiaanse kruiden, knoflook, laurier, mierikswortelroom, olie, peper, runderbouillon, runderbouillonblokje, runderlappen, tijm, ui en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vlees
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Pasta met Bolognesesaus

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, conchiglie, fusilli, nootmuskaat, plantaardige olie, pruimtomaten in blik, rigatone, rundergehakt, tagliatelle, tortellini, ui, volle melk, witte wijn, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / lunch uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Linzensoep

Ingrediënten:
bleekselderij, boerenham, boter, gedroogde linzen, pancetta, parmezaanse kaas, plantaardige olie, prosciutto, pruimtomaten in blik, ui, vleesbouillon, vleesfond, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Pens met bonen

Ingrediënten:
bleekselderij, borlottibonen, boter, cannellinibonen, knoflook, parmezaanse kaas, pens, peterselie, plantaardige olie, pruimtomaten in blik, rode peper, rozemarijn, runderfond, tomaten, ui, vleesbouillon, witte wijn, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
rundvlees / orgaanvlees
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Pens met parmezaanse kaas

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, knoflook, parmezaanse kaas, pens, peterselie, plantaardige olie, pruimtomaten in blik, rode peper, rozemarijn, runderfond, tomaten, ui, vleesbouillon, witte wijn, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
rundvlees / orgaanvlees
Een recept uit M. Hofwijk, K. Vaneker en Pieter Ouddeken - Mavis kookt

Diner / hoofdgerecht uit Mavis kookt:

Pom voor een feestje

Ingrediënten:
aromat, azijn, bouillontablet, pomtayer, kip, nootmuskaat, piccalilly, roomboter, selderij, suiker, tomaat, tomatenpuree, ui, zonnebloemolie en zwarte peper

Keuken:
Surinaams
Soort:
gevogelte
Een recept uit  - Gevogelte Zo veelzijdig!

Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:

Ganzenborstfilet met aardappel-tuinkerspuree en vlierbessensaus

Ingrediënten:
aardappelen, balsamicoazijn, boter, ganzenbotten, ganzenfond, gerookte ganzenborstfilets, jeneverbessen, komijnzaadjes, korianderzaadjes, kruidnagels, laurierbladeren, melk, nootmuskaat, olie, peper, peperkorrels, prei, rode wijn, room, rozemarijn, sausbinder, selderij, spitskool, suiker, tijm, tomatenpuree, tuinkers, uien, vlierbessen, vlierbessensap, witte wijn, wortelen en zout

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Groot handboek koken:

Canneloni

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, champignons, durum-tarwemeel, ei, eidooier, knoflook, olie, paprikapoeder, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, runderfond, rundergehakt, spinazie, tomatenpuree, tomatensaus, ui, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Bijgerecht uit Groot handboek koken:

Gehaktsaus

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, gerookte ham, knoflook, olie, peper, peterselie, rundergehakt, tomaten, tomatenpuree, tomaten uit blik, ui, varkensgehakt, vleesbouillon, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Foie de veau sauté - Gebakken kalfslever

Ingrediënten:
bloem, boter, coulis de tomate, groente, kalfslever, knoflookboter, kruidenboter, mosterdboter, olie, peper, peterselie, sauce à la italienne, sauce brune aux fines herbes, sauce crème à la moutarde, sauce robert, waterkers en zout

Keuken:
Frans
Soort:
kalfsvlees / orgaanvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Basisrecept uit De kunst van het koken:

Sauce brune - Bruine saus met bloem

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, bouquet garni, bruine fond, geklaarde boter, gekookte ham, mager spek, olie, peper, reuzel, runderbouillon uit blik, tomatenpuree, ui, wortels en zout

Keuken:
Frans
Soort:
saus
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Recept uit Groot handboek sauzen:

Bolognesesaus

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, boter, mager rundgehakt, olie, peper, peterselie, peterseliewortel, rode wijn, runderfond, tijm, tomatenpuree, tomaten uit blik, ui, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Recept uit Groot handboek sauzen:

Bolognesesaus

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, gehakt, gerookte ham, knoflook, olie, peper, peterselie, tomaat, tomatenpuree, tomaten uit blik, ui, vleesfond, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
sauzen
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:

Lamsrug met kruidenkorst en Foyotsaus

Ingrediënten:
boter, cayennepeper, dijonmosterd, eidooier, foyotsaus, knoflook, lamsbot, lamsrug, olie, peper, prei, rode wijn, rozemarijn, selderij, tijm, tomaat, ui, verse gemengde kruiden, vers witbroodkruim, wortel en zout

Keuken:
Duits
Soort:
lamsvlees
Haal meer recepten op...