Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbleekselderijbloembotercourgetteeigehaktgroentebouillonkaasmelknootmuskaatolijfolieoreganopeperpeterselietijmtomaattomatenpureeuiwaterwitte wijnwortelzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Sergio Herman - Sergio's smaakmakers

Bijgerecht uit Sergio's smaakmakers:

Gepofte aubergine met mortadella en parmezaan

Ingrediënten:
ansjovis, arbequina olijfolie, aubergines, basilicum, cabernet sauvignon-azijn, citroen, ei, kappers, knoflook, mortadella, mosterd, parmezaanse kaas, pistache, rucola, sjalot, tomaatjes en zonnebloemolie

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groente
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Pissaladière met kaas

Ingrediënten:
ansjovisfilet, kaas, kerstomaat, knoflook, olijfolie, tijm, ui, witbroodmix en zwarte olijven

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:

Witloofsalade met kaas

Ingrediënten:
bieslook, bonenkruid, citroensap, kaas, kervel, knoflook, notenolie, peper, peterselie, sjalot, tijm, veldsla, walnoten, witloof en zout

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Veg!:

Pasta met bladgroente, knoflook en chilipeper

Ingrediënten:
cavolo nero, extra vergine olijfolie, fusilli, gedroogde chilivlokken, harde geitenkaas, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, penne, rode chilipeper, savooiekool, strozzapreti, trofie, ui, zeezout en zwarte peper

Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Spaghetti met kaas en artisjokken

Ingrediënten:
artisjok, boter, citroensap, knoflook, majoraan, olijfolie, parmezaanse kaas, provolone, scamorza, spaghettini, ui en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Italiaanse bonensla met kaas

Ingrediënten:
basilicum, cannellinibonen, citroensap, cranberrybonen, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, rode ui, rode wijnazijn, rozemarijn, sjalot, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vegetarisch
Haal meer recepten op...