Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:
Zalmmoten met perzik-gembersalsa
- Ingrediënten:
- basilicum, fruit, gemberwortel, limoen, olijfolie, peper, perzik, rode ui, zalmmoot en zout
- Keuken:
- Mexicaans / Tex-mex
- Soort:
- sous-vide / vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | avocado, bonen, boter, brood, groente, kaas, knoflook, kruiden, noten, olie, olijfolie, pasta, peper, peterselie, rijst, sjalot, spinazie, suiker, tomaat, vlees, water, wijn, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:
Recept uit Jong a/d kook:
Picknick / diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Lekker vegetarisch:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / nagerecht / dessert uit Noma: a work in progress:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Wateetons:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Pannenkoeken:
Recept uit Bartje Boemboe: