Recept uit L'Art de la table:
Blanquette de veau
- Ingrediënten:
- bladpeterselie, champignons, citroensap, eidooier, kalfsschouder, laurierblad, kippenbouillon, room, tijm, knoflook, ui, verse pasta, peper, wortels en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, droge witte wijn, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, sjalot, suiker, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit Home made:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Home made:
Recept uit Home made:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / nagerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Recept uit Thuis bij Jamie:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thuis bij Jamie:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Bijgerecht uit Zuur:
Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / voorgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Recept uit Spis:
Recept uit Spis: