76 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: augurkbieslookbleekselderijcayennepepercrème fraîchedijonmosterddragoneigerookte zalmhollandse garnalenknoflookkomkommerkruidenolijfoliepeterselieroomsjalotslagroomtabascoveganaisewaterwitte wijnworcestersauszoutzure roomzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / voorgerecht uit Koude keuken:

Mosselencocktail

Ingrediënten:
artisjokhart uit blik, cayennepeper, citroensap, cognac, dille, mayonaise, mosselen uit blik, room, suiker en tomatenketchup

Keuken:
Duits
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / voorgerecht uit Koude keuken:

Kreeftcocktail met ananas

Ingrediënten:
ananas uit blik, champignons uit blik, citroensap, cocktailkersen, dille, kreeft, kreeft uit blik, mayonaise, sinaasappel, slagroom, tabasco, witlof en zout

Keuken:
Duits
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Eiersalade met geitenkaas

Ingrediënten:
augurk, citroensap, dille, ei, geitenkaas, mayonaise, veganaise, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

scampi-salade

Ingrediënten:
asperge, citroensap, mayonaise, paprikapoeder edelsusz, room, scampi, sla, suiker, verse dille, witte peper, zout en zure mosselen

Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Eiersalade met knoflook

Ingrediënten:
augurk, citroensap, dille, ei, knoflook, mayonaise, veganaise, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Eiersalade met olijven

Ingrediënten:
augurk, citroensap, dille, ei, mayonaise, olijven, veganaise, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal / Mediterraan
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / voorgerecht uit Koude keuken:

Zeetongrolletjes "Elisabeth"

Ingrediënten:
artisjokbodems, citroensap, dille, mayonaise, mierikswortel, slagroom, truffel, water, wijnazijn, witte wijn, wortel, zeetongfilets en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vis
Een recept uit Karin Luiten - Zonder pakjes & zakjes - 2

Recept uit Zonder pakjes & zakjes - 2:

Tonijnsalade

Ingrediënten:
augurk, cayennepeper, citroensap, dille, kappertjes, kerstomaat, mayonaise, peterselie, tomatenpuree, tonijn, zilverui en zure room

Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Bijgerecht uit Koude keuken:

Komkommersla

Ingrediënten:
appel, citroensap, dille, komkommer, mayonaise, room, selderij, selderijzout, sinaasappel, witte peper en zout

Keuken:
Duits / Joegoslavisch
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Koude keuken:

Koude schol "Zeeland"

Ingrediënten:
cayennepeper, citroensap, dille, garnalen, laurier, mayonaise, peperkorrels, schol, tuinkruiden, water, witte wijn en yoghurt

Keuken:
Duits
Soort:
vis
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Brunch / diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Krabsalade - räksallad

Ingrediënten:
cayennepeper, citroensap, krab, mayonaise, suiker, tomatenketchup, dille, zout, zure room en zwarte peper

Keuken:
Europees / Zweeds
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:

Hele gepocheerde zalm - whole poached salmon

Ingrediënten:
citroensap, court-bouillon, laurierblad, mayonaise, mosterd, peterselie, prei, spaanse peper, verse dille, verse tijm, water, wortel, zalm en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vis / feestdagen
Een recept uit Jord Althuizen - Smokey Goodness Burgers & BBQ Bites

Recept uit Smokey Goodness Burgers & BBQ Bites:

Ranch Dressing

Ingrediënten:
citroensap, gedroogde bieslook, gedroogde dille, gedroogde peterselie, karnemelk, knoflookgranulaat, mayonaise, uiengranulaat, zout, zure room en zwarte peper

Soort:
saus/dressing/jus / barbecue/grill
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Recept uit Koude keuken:

Salade "Colmar"

Ingrediënten:
ananas, citroensap, dille, kasseler rib, mayonaise, olie, room, rozemarijnpoeder, suiker, wijnazijn, witte wijn, zachtzure appel en zuurkool

Keuken:
Frans
Soort:
salade
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Eiersalade met verse kruiden

Ingrediënten:
augurk, bieslook, citroensap, dille, ei, kervel, koriander, mayonaise, munt, peterselie, veganaise, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Martina Slajerova - Het ketodieet: de snelle recepten

Avondmaal uit Het ketodieet: de snelle recepten:

Schnitzel met koolsla

Ingrediënten:
amandelmeel, amandelmelk, augurk, augurkenvocht, citroen, citroensap, dijonmosterd, dille, ei, ghee, groene kool, karbonade, lijnzaad, mayonaise, peterselie, reuzel, rode kool, selderijzaad, varkenslap, witte kool, zout en zwarte peper

Een recept uit Jacques Meerman, Hennie Franssen-Seebregts, Ronald Hoeben en Restaurant Greetje - Neêrlands roem

Diner / voorgerecht uit Neêrlands roem:

Krabmousse met gemarineerde tomaten

Ingrediënten:
augurk, balsamicoazijn, bieslook, bladpeterselie, citroensap, crème fraîche, dille, dragon, gedroogde oregano, gelatine, gladde mosterd, kappertjes, kervel, ketjap, knoflook, kristalsuiker, mayonaise, noordzeekrabvlees, olijfolie, poedersuiker, romatomaat, slagroom, sojaolie, tomatenketchup, visfond, vleestomaat en witte wijn

Keuken:
Hollands
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Kreeft belle-vue

Ingrediënten:
basilicum, bloemkool, boterbonen, citroensap, cocktailsaus, dille, eikenbladsla, jeneverbessen, knoflookolie, kreeften, mayonaise, mosterdzaad, rode chilipeper, ruwe rietsuiker, sjalot, tijm, tomaten, water en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Keda Black en Nathalie Carnet - Balletjes

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Balletjes:

Viskoekjes met mierikswortelsaus

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, boter, broodkruim, citroensap, heek, kabeljauw, mayonaise, mierikswortel, bladpeterselie, verse dille, vis, wasa cracker en zalm

Soort:
vis
Een recept uit Marianne Breukers

Recept van Lovemyfood.nl:

Whisky saus

Ingrediënten:
citroensap, tabasco, dille, gerookte zalm, hollandse garnalen, ketchup, mayonaise, slagroom, whisky, whiskysaus, worcestersaus en zout

Haal meer recepten op...