177 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: augurkavocadobieslookbleekselderijdijonmosterddilleeiknoflookkomkommerkorianderlente-uimosterdolijfoliepaprikapoederpeterselieroomslagroomsuikertomaatuiveganaisewaterwitte peperyoghurtzoutzure roomzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Brunch / diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Krabsalade - räksallad

Ingrediënten:
cayennepeper, citroensap, krab, mayonaise, suiker, tomatenketchup, dille, zout, zure room en zwarte peper

Keuken:
Europees / Zweeds
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Remoulade Sauce

Ingrediënten:
bieslook, birds-eye chilipeper, citroensap, dijonmosterd, grove mosterd, hot sauce, knoflook, mayonaise, peterselie, selderij, selderijblad, worcestershiresaus, zoete hongaarse paprikapoeder en zwarte peper

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Eiersalade

Ingrediënten:
augurk, citroensap, dille, ei, mayonaise, veganaise, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Eiersalade met wasabi

Ingrediënten:
augurk, citroensap, dille, ei, mayonaise, veganaise, wasabi, zout en zwarte peper

Keuken:
Japans / Internationaal
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Eiersalade met augurk

Ingrediënten:
augurk, citroensap, dille, ei, mayonaise, veganaise, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Mathijs Vrieze, Samuel Levie, Hugo Kennis, Jim de Jong en Het Nederlands Visbureau - Kookboek de kleine smaakmaker

Diner / voorgerecht uit Kookboek de kleine smaakmaker:

Hollandse garnalen met kerrie

Ingrediënten:
bananen, bieslook, botersla, citroensap, diepvrieserwtjes, gemberstroop, hollandse garnalen, kerriepoeder, little gem, mayonaise, peper, slagroom en toast

Keuken:
Nederlands
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Bijgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:

Aardappelsalade

Ingrediënten:
bleekselderij, citroensap, mayonaise, olijfolie, peper, rode paprika, vastkokende aardappel, verse peterselie en zout

Keuken:
Frans
Soort:
salade / aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Waldorf salade

Ingrediënten:
bleekselderij, citroensap, mayonaise, zure appel, walnoten, zout en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Recept uit Koude keuken:

Mayonaisesaus

Ingrediënten:
citroensap, mayonaise, mosterd, room, witte peper, yoghurt en zout

Keuken:
Duits
Soort:
sauzen / vegetarisch
Een recept uit Lidya Winkels - Lidya Winkels kookboek

Diner / voorgerecht uit Lidya Winkels kookboek:

Shrimps met meloen

Ingrediënten:
citroensap, garnalen, ketchup, mayonaise, meloen, peper, room, sherry en zout

Keuken:
Brits
Soort:
schaal- en schelpdieren
Haal meer recepten op...