Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Brown Veal Stock
- Ingrediënten:
- boter, kalfsbotten, kalfsvlees, peperkorrels, peterselie, prei, tomatenpuree, ui, wodka, water en wortel
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, bloem, citroen, citroensap, dragon, droge witte wijn, ei, eidooier, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, prei, sjalot, slagroom, suiker, tijm, ui, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Recept uit De banketbakker:
Bijgerecht / basisrecept uit Margriet kookboek:
Recept uit De banketbakker:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Koken met kruiden:
Recept uit Noma:
Recept uit De banketbakker:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Diner / hoofdgerecht uit Mixen mengen malen:
Recept uit Noma:
Snack of tussendoortje uit De banketbakker:
Snack of tussendoortje uit De banketbakker:
Diner uit Een jaar in Toscane:
Recept uit Noma:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Recept uit Noma:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Moro Londen:
Bijgerecht uit Moro Londen:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit La cuisine Charentaise:
Bijgerecht uit De kunst van het koken: