65 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelmeelbiefstukbroccolicashewnoteneigemberkipfiletkippenbouillonknoflookkorianderlichte sojasausmaïzenamedium dry sherrymihoenmirinoliepeperrode paprikasesamoliesojasaussuikertaugéuiwaterzonnebloemoliezout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Pi Pa Tahoe

Ingrediënten:
aardappelmeel, char-siu, donkere sojasaus, eidooier, gedroogde chinese champignons, gember, ham, inweekwater van gedroogde champignons, knoflook, lente-uien, maïsolie, oestersaus, sojaolie, tahoe, zelfrijzend bakmeel en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
varkensvlees / groente
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Abalone met chinese champignons

Ingrediënten:
aardappelmeel, donkere sojasaus, gedroogde chinese champignons, ijsbergsla, lente-uien, maïsolie, medium dry sherry, oestersaus, shaoxing wijn, sojaolie, suiker en zeeoren uit blik

Keuken:
Chinees
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Met kleefrijst gevulde eend

Ingrediënten:
aardappelmeel, broccoli, donkere sojasaus, eend, gedroogde mandarijnschil, kleefrijstvulling, maïsolie, medium dry sherry, oestersaus, shaoxingwijn, sichuanpeper, sojaolie, steranijs, water en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
gevogelte
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Eenvoudige saus

Ingrediënten:
donkere sojasaus, lichte sojasaus, medium dry sherry, oestersaus, shaoxingwijn, suiker en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:

Tijgergarnalen in filodeeg

Ingrediënten:
eierdooiers, filodeegvellen, knoflook, korianderpoeder, maïsolie, oestersaus, peper, sojasaus en tijgergarnalen

Soort:
hapjes
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Oosterse biefstuk

Ingrediënten:
biefstuk, champignons, chinese kool, courgette, erwten, gemberwortel, lente-ui, oestersaus, olie, rode paprika, sherry en sojasaus

Soort:
vlees / rundvlees
Een recept uit Wendy Hutton - Culinaire reisbibliotheek Maleisie

Diner / hoofdgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:

Kipvleugeltjes

Ingrediënten:
chinese wijn, donkere sojasaus, honing, kippenvleugels, lichte sojasaus, oestersaus, peper, sesamolie en zout

Keuken:
Maleisisch
Soort:
barbecue/grill / gevogelte
Een recept uit Wendy Hutton - Culinaire reisbibliotheek Maleisie

Diner / hoofdgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:

Krab met zwarte peper

Ingrediënten:
boter, curryblaadjes, donkere sojasaus, frituurolie, gedroogde garnalen, gezouten sojabonen, groene pepertjes, knoflook, krab, oestersaus, rode pepertjes, sjalotten, suiker en zwarte peper

Keuken:
Maleisisch
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Wendy Hutton - Culinaire reisbibliotheek Maleisie

Diner / hoofdgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:

Yen's goudbruine mie

Ingrediënten:
bakolie, donkere sojasaus, ei, garnalen, gedroogde mie, kipgehakt, knoflook, lichte sojasaus, maïsmeel, oestersaus, sesamolie, spinazie, varkensgehakt, water en witte peper

Keuken:
Maleisisch
Soort:
pasta/noodles / gevogelte / varkensvlees / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Annemieke Geerts-Chille - Het Hollands maandkookboek

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Het Hollands maandkookboek:

Februari’s vega-wokschotel

Ingrediënten:
cashewnoten, chinese kool, kastanjechampignons, noedels, oestersaus, oesterzwammen, sesamolie, shiitakes, sojasaus, spitskool, suiker en wortel

Keuken:
Hollands
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Jannie van Vlaardingen

Recept van Wat Ik Gegeten Heb:

Vietnamese shaken beef

Ingrediënten:
biefstuk, citroengras, azijn, suiker, knoflookteen, knoflooktenen, medium dry sherry, oestersaus, sojasaus, suiker, gember, peper, vinaigrette, vlees, waterkers en wijn

Een recept uit Jannie van Vlaardingen

Recept van Wat Ik Gegeten Heb:

Kip Cashew gefrituurd in de wok

Ingrediënten:
bosuitjes, cashewnoten, suiker, gedroogde chilipepers, ketjap manis, kippendijfilet, knoflook, oestersaus, sojasaus, tempurabloem, sesamolie, ui, witte peper, zonnebloemolie en zout

Haal meer recepten op...