Saus bij tweezijdig bruingebakken mie

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 182 in Het nieuwe Chinese kookboek .

Keuken:
Chinees
Soort:
saus/dressing/jus / bouillon

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Saus voor broccoli met Chinese champignons - niet vegetarisch

Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Peer met kaneelijs

Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Saus bij gevulde Chinese champignons

Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Saus voor broccoli met Chinese champignons

Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek