Basisrecept uit Deutsche Küche:
Grote levernoedels
- Ingrediënten:
- boter, ei, kalfslever, majoraan, melk, oud brood, peper, tijm, ui en zout
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- pasta/noodles / orgaanvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | appel, bier, bloem, bouillon, brood, cognac, eidooier, groentebouillon, kalfsvlees, knoflook, laurier, olie, olijfolie, peper, ui, vlees, water, zout, zout en peper, zuivel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: