Recept uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Witte wijnsaus bij vis
- Ingrediënten:
- citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, maïzena, room, visfond en zout
- Keuken:
- Duits
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, belegen goudse kaas, bieslook, bleekselderij, boter, champagne, champignon, citroen, citroengras, citroenolijfolie, crème fraîche, diepvriesspinazie, dragon, droge witte wijn, ei, eidooier, knoflook, nootmuskaat, peper, room, sjalot, suiker, visfond, witte peper, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Diner / nagerecht uit Home made:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Recept uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Recept uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Diner / hoofdgerecht uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Recept uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen: