Diner / voorgerecht uit Turkse kookkunst:
Midye dolmasi - Gevulde mosselen
- Ingrediënten:
- kaneel, krenten, mosselen, olijfolie, peper, pijnboompitten, rijst, suiker, ui en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- schaal- en schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Bijgerecht / snack of tussendoortje uit Gemüse! :
Bijgerecht uit Gemüse! :
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro Londen: