10 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelbieslookbleekselderijbloembouilloncognaccomtécrème fraîchedragondroge witte wijneekhoorntjesbroodeidooierkipknoflooklauriernootmuskaatolijfoliepeperpeterseliesjalotslagroomtijmuiwortelzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:

Paddestoelenravioli in preisaus

Ingrediënten:
bloem, boter, citroensap, ei, kippenbouillon, kippenbouillonblokje, knoflook, koffieroom, paddestoel, peper, prei en sjalot

Keuken:
Spaans
Soort:
pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / gevogelte / vegetarisch
Een recept uit  - De keuken van de pure smaak

Diner / hoofdgerecht uit De keuken van de pure smaak:

Waterzooi met tamme eend

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, citroensap, cognac, crème fraîche, eidooier, grotchampignons, kippenbouillon, laurier, lavas, olijfolie, peper, peterselie, prei, sjalot, tamme eend, winterwortel en zeezout

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken:

Chaud-frois de poulet, morvandelle - Kip chaud-froid

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, citroensap, crème fraîche, dragon, droge witte wijn, eidooier, gecanneleerde champignonhoedjes, kip, kippenbouillon, laurier, peper, peterselie, prei, slagroom, tijm, turffel, ui, waterkers, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Jeruzalem

Diner / lunch / voorgerecht uit Jeruzalem:

Pistachenotensoep

Ingrediënten:
boter, citroensap, gemalen komijn, gember, kippenbouillon, pistachenoten, prei, saffraandraadjes, sinaasappelsap, sjalot, zout, zure room en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten / Israëlisch
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch! vegetarisch

Diner / lunch / voorgerecht uit Koch! vegetarisch:

Kastanjesoep met saliemuisjes

Ingrediënten:
bouillon, citroensap, droge witte wijn, bloem, boter, nootmuskaat, peper, poedersuiker, prei, salieblaadjes, sjalotje, slagroom, tamme kastanjes, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Duits
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch