Diner / voorgerecht uit Les Halles kookboek:
Vichyssoise
- Ingrediënten:
- aardappel, bieslook, boter, kippenbouillon, nootmuskaat, peper, prei, slagroom en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, bloemkool, boter, bouillon, brood, citroen, citroenrasp, crème fraîche, droge witte wijn, eidooier, gevogeltebouillon, gevogelteglace, kalfsfricandeau, kalfsgehakt, knoflook, melk, peper, prei, room, tijm, ui, witte peper, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Down to earth:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / voorgerecht uit Verrassende groentegerechten:
Diner / voorgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / voorgerecht uit Koken voor twee:
Diner / voorgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten: