Recept uit L'Art de la table:
Saffraanhavermout met gekaramelliseerde peer
- Ingrediënten:
- amandelmelk, citroensap, havermoutvlokken, honing, kaneel, kardemom, melk, peer, saffraan, vanille-extract en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, agavesiroop, amandel, amandelboter, amandelmelk, arachideolie, augurk, avocado, azijn, belegen schapenkaas, bieslook, bladerdeeg, bloem, boekweitmeel, boerenkool, boter, ei, gist, kaneel, olijfolie, peper, slagroom, suiker, zeezout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit L'Art de la table:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Honey & co:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / nagerecht uit Sous-vide thuis:
Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht / bij de koffie uit Vruchtentaarten:
Ontbijt / brunch / lunch / avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Recept van De Hippe Vegetarier: