Recept uit L'Art de la table:
Saffraanhavermout met gekaramelliseerde peer
- Ingrediënten:
- amandelmelk, citroensap, havermoutvlokken, honing, kaneel, kardemom, melk, peer, saffraan, vanille-extract en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, agavesiroop, amandel, amandelboter, amandelmelk, azijn, bieslook, bloem, boter, dressing, ei, gist, kaneel, kikkererwten, knoflook, komijn, olijfolie, peer, peper, slagroom, spinazie, suiker, veldsla, volle melk |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit L'Art de la table:
Diner / nagerecht uit Sous-vide thuis:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht / bij de koffie uit Vruchtentaarten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Honey & co:
Ontbijt / brunch / lunch / avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Italia:
Basisrecept uit Fresh en light:
Diner / nagerecht uit Desserts nieuwe stijl:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: