Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Haring in remouladesaus
- Ingrediënten:
- bieslook, citroensap, dragon, ei, mayonaise, olijfolie, peper, peterselie, room, selderijzout, suiker, ui en zoute haring
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, appel, appelazijn, biet, bloem, chips, ciderdressing, citroensap, crème fraîche, dijonmosterd, dragon, ei, handappel, komkommer, kropsla, maatjesharing, nieuwe haring, olijfolie, peper, peterselie, rode biet, sjalot, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / voorgerecht uit Koken in een duinpan:
Diner / lunch / voorgerecht uit Een kookboek.:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:
Diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 7 - Amuses :
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / voorgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis: