11 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: avocadobotercitroencitroensapdijonmosterddilleeidooierhoningknoflookkomkommerkorianderzaadkristalsuikerlimoensapmosterdmosterdzaadoliepeperpeterselietomaatuiviswitte wijnazijnzonnebloemoliezout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Gemarineerde zalm in bietensap

Ingrediënten:
eidooier, avocado, citroen, dijonmosterd, kristalsuiker, korianderzaad, mosterd, mosterdzaad, olijfolie, peper, rode bietensap, honing, zout, veldsla, venkelzaad, witte wijnazijn, zalm, zonnebloemolie en zout

Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Lunch / buffet / bijgerecht uit Indonesie:

Salade met rundvlees en eieren plus variaties - lalab telor dan daging sapi

Ingrediënten:
arachideolie, asemvocht, blanke azijn, chinese kool, citroensap, ei, garnalen, gevogelte, ketjap benteng manis, knoflook, komkommer, limoensap, olie, rundergehakt, sambal oelek, slablad, spitskool, tomaat, ui, vis, vlees, witte basterdsuiker, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
salade / vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / gevogelte
Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Diner / hoofdgerecht uit Anatolië:

Hamsi kusu - Sardinevogels

Ingrediënten:
citroenschil, ei, hazelnoten, maïsmeel, olijfolie, rijst, sardines, suiker, ui, vis en wilde rucola

Keuken:
Turks
Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Choco Coco*

Ingrediënten:
amandelmeel, basterdsuiker, bawang goreng, bosui, boter, cake, chocolade, citroensap, djahé, eidooier, eieren, eiwit, fruit, boter, ui, gula djawa, kentjur, ketjap, ketjap asin, korianderpoeder, knoflook, water, kokosmelk, kunyit, lichte basterdsuiker, limoenen, limoenrasp, limoensap, lombok, olie, paksoi, selderij, suiker, knoflook, tomaat, trassi, ui, vis, visbouillon, wortel, zeevis, zout en 
zout en peper

Keuken:
Indonesisch