238 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: botercitroensapeifruitgembergroenteknoflookkoolkorianderkruidenolijfoliepaprikapeperpeterselieplantaardige olierijstsuikeruivleeswaterwortelzout
zout en peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / voorgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Thaise wontonsoep - geow nam moo

Ingrediënten:
bai pak chee, knoflook, kratiem, lente-ui, maggi, nam pla, olie, paksoi, taugé, thaise vissaus, varkensbotten, varkensgehakt, verse koriander, water, witte peper, wontonvel en zout

Keuken:
Thais
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Chinese eiernoedels met varkensvlees

Ingrediënten:
chinese eiernoedels, chinese sojasaus, droge sherry, gemberwortel, groene paprika, groene spaanse peper, kentjoerwortel, knoflook, laoswortel, maïzena, paksoi, palmsuiker, rijstwijn, schouderkarbonade, sesamolie, shiitake, sjalot, taugé, vijfkruidenpoeder, vissaus, zonnebloemolie en zwarte bonensaus

Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Chinese zalm

Ingrediënten:
champignon, gember, groene chilipeper, knoflook, koriander, maïskolf, olie, paksoi, rode paprika, sugarsnaps, taugé, teriyakisaus, ui, vijfkruidenpoeder en zalm

Keuken:
Chinees
Soort:
vis
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Zalm met Koreaanse barbecuesaus

Ingrediënten:
bruine suiker, champignon, donkere sesamolie, gember, groene chilipeper, knoflook, koriander, maïskolf, olie, paksoi, rode paprika, sojasaus, sugarsnaps, taugé, teriyakisaus, ui, vijfkruidenpoeder, zalm en zout

Keuken:
Koreaans
Soort:
vis
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Tjap tjoy

Ingrediënten:
bloemkool, champignon, gemberpoeder, ketjap, kippenbouillon, knoflook, olie, paksoi, prei, taugé, ui en varkenspoelet

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Japanse vegetarische tantanmen ramen

Ingrediënten:
bosui, bouillon, champignons, chiliolie, gefermenteerde chilibonenpasta, gehakt, gember, groentebouillon, kruiden, noedels, olie, paksoi, rode peper, sesamolie, sojasaus, tahin, taugé, knoflook, tomaten, wortels, zoete aardappels en 
zout en peper

Haal meer recepten op...