11 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: agavesiroopbasterdsuikercitroencrème fraîchedilleeiwitgehaktgrove havervlokkenhazelnootketchupketjap maniskomkommerlimoensapmuntoliepaprikapoederrijstazijnrode uisesamoliesesamzaadvenkelzaadverse makreelfilets
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Bijgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Uitjes met gember en honing

Ingrediënten:
arachideolie, bruine basterdsuiker, citroensap, gemberwortel, goela djawa, honing, ketjap benteng manis, ui, limoensap, olie, sambal oelek, zilverui en zoete indonesische sojasaus

Keuken:
Aziatisch / Indonesisch
Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Nederland op z'n lekkerst

Diner / hoofdgerecht uit Nederland op z'n lekkerst:

Gebakken andijvie met sticky tempeh

Ingrediënten:
andijvie, bosuitjes, gember, honing, ketjap manis, komkommer, milde olijfolie, natuurazijn, rode peper, rode ui, sesamolie, sojasaus, sriracha, suiker, sushirijst en tempeh

Keuken:
Nederlands
Soort:
vegetarisch
Een recept uit

Recept van Okoko recepten:

Kipburger teriyaki

Ingrediënten:
bloem, hamburgerbroodjes, honing, ijsbergsla, ketchup, kip, mayonaise, mirin, olie, olijfolie, rietsuiker, rijstazijn, rodekool, rode ui, sojasaus en wortel

Een recept uit  - Het sous-vide kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:

Kleverige BBQ-spareribs

Ingrediënten:
donkerbruine suiker, donkere sojasaus, gladde peterselie, honing, lente-ui, limoensap, mais, olijfolie, peper, rode paprika, tomatenketchup, varkenssparerib, worcestersaus en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
barbecue/grill / sous-vide / varkensvlees
Een recept uit Wolfram Siebeck - Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger

Recept uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:

Chutney

Ingrediënten:
acaciahoning, banyuls, dragonazijn, garam masala, gedroogde chilipeper, gedroogde tijm, kaneelstokje, kerrie, korianderzaad, kruidnagel, madeira, maury, olijfolie, pompoen, port, rozijnen, saffraanpoeder, sojasaus, suiker, tomatenpuree en witte ui

Keuken:
Duits / Indiaas
Soort:
chutney
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Koreaanse Bibimbap bowl met ‘marinated mushrooms’

Ingrediënten:
appelazijn, aubergine, aubergines, bosui, bundelzwammen, chilipeper, eieren, sesamzaad, suiker, gochujang, granen, honing, komkommer, olijfolie, paddenstoelen, rijstazijn, sesamolie, sojasaus, tamari, sesamolie, zout, wortels, zout, 
zout en peper en zwarte rijst

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Gegrilde makreel recept - Food and Friends

Ingrediënten:
agavesiroop, basterdsuiker, citroen, crème fraîche, eiwit, gehakt, hazelnoot, grove havervlokken, munt, olijfolie, paprikapoeder, rode bieten, rode ui, sesamzaad, sojasaus, dille, venkelknol, venkelzaad, verse makreelfilets, versgemalen zwarte peper, vloeibare honing, wittewijnazijn, zeezout en zonnebloempitten

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Gegrilde makreel

Ingrediënten:
agavesiroop, basterdsuiker, citroen, crème fraîche, eiwit, gehakt, hazelnoot, grove havervlokken, munt, olijfolie, paprikapoeder, rode bieten, rode ui, sesamzaad, sojasaus, dille, venkelknol, venkelzaad, verse makreelfilets, versgemalen zwarte peper, vloeibare honing, wittewijnazijn, zeezout en zonnebloempitten