193 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: botercitroeneieiwitgisthoningkaneelknoflookkrentenkristalsuikermaanzaadmelkolieolijfoliepatentbloemplantaardige oliepoedersuikerrumsesamzaadslagroomsuikerzonnebloemoliezout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Recept uit Home made:

Turkse pogaca

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, gist, water en zout

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Recept uit Home made:

Driekleuren vlechtbrood

Ingrediënten:
bloem, ei, gist, knoflook, olijfolie, pesto, water, zongedroogde tomaten en zout

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Sarit Packer en Itamar Srulovich - Honey & co

Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:

Sfiha van champignon en komijn

Ingrediënten:
boter, champignon, droge gist, ei, gemalen komijn, kaneelstokje, knoflook, kwark, olijfolie, patentbloem, prei, suiker, ui, gist, volkorenbloem, water, zout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Jean Michel Raynaud - Het Franse bakboek

Recept uit Het Franse bakboek:

Pastis landais

Ingrediënten:
eieren, bloem, boter, gedroogde gist, kristalsuiker, water, oranjebloesemwater, parelsuiker, rum, tafelzout, vanillestokjes en volle melk

Keuken:
Frans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding
Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Diner / nagerecht uit De banketbakker:

Baba au rhum

Ingrediënten:
bloem, eidooier, ei, gist, melk, boter, rozijnen, rum, suiker en water

Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Croissants

Ingrediënten:
witte basterdsuiker, bloem, ei, gist, melk, roomboter, boter en water, koud

Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Moro Londen:

Pompoenensaimadas

Ingrediënten:
boter, citroensap, ei, eidooier, extra vergine olijfolie, fijn zeezout, gedroogde gist, kabochapompoen, kaneel, patentbloem, poedersuiker, reuzel, suiker en water

Keuken:
Spaans
Soort:
zoete hapjes / gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Moro Londen:

Tropézienne met pijnpitten en rozenwater

Ingrediënten:
boter, ei, eidooier, gedroogde gist, maïzena, melk, patentbloem, pijnpitten, poedersuiker, rozenwater, slagroom, suiker, vanillestokje, water, witte basterdsuiker en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Diner / nagerecht uit Culinaria Frankrijk:

Baba au rhum

Ingrediënten:
bloem, boter, citroenschil, ei, gist, rozijnen, rum, sinaasappelschil, suiker, vanillestokje, water en zout

Keuken:
Frans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Bijgerecht uit Moro:

marokkaans brood

Ingrediënten:
bloem, eidooier, gedroogde gist, melk, olijfolie, venkelzaad, vloeibare honing, water en zout

Keuken:
Mediterraans / Marokkaans
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Recept uit De Dikke van Dam:

Bagel

Ingrediënten:
basterdsuiker, bloem, ei, gist, grof zeezout, kookvocht van aardappel, maanzaad, olie, sesamzaad, water en zout

Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit 1080 recepten:

Empanada uit Galicië - empanada gallega

Ingrediënten:
bloem, chorizo, ei, gedroogde gist, kipfilet, knoflook, margarine, olijfolie, rode paprika uit pot, ui, varkensfilet, verse peterselie, water, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / quiche / gevogelte
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria U.S.A.:

Blini met kaviaar - blini and caviar

Ingrediënten:
bloem, boekweitmeel, boter, droge gist, ei, kaviaar, melk, olie, suiker, verse bieslook, water, zout en zure room

Keuken:
Russisch / Amerikaans
Soort:
pannenkoeken en flensjes / vis
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria U.S.A.:

Koningscake - king's cake plus vulling plus glazuur

Ingrediënten:
allspice, basterdsuiker, bloem, boter, donkere rum, droge gist, ei, kaneel, lichtbruine basterdsuiker, maple syrup, melk, pecannoten, pimentpoeder, poedersuiker, sinaasappelrasp, tafelsuiker, water en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Bij de koffie uit Culinaria U.S.A.:

Abrikozenkolaches - abricot kolaches

Ingrediënten:
bloem, ei, eidooier, gedroogde abrikoos, gedroogde gist, kaneelpoeder, melk, plantaardige olie, slagroom, suiker, vanille-essence, water en zout

Keuken:
Tsjechisch / Amerikaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Ontbijt uit Culinaria U.S.A.:

Paasbrood - easter bread

Ingrediënten:
amandelessence, bloem, boter, droge gist, ei, gemalen mahlepi, gemalen weichselkersenpitten, melk, sesamzaad, suiker, water en zout

Keuken:
Grieks / Amerikaans
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch / feestdagen
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria U.S.A.:

Runza's

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, gedroogde gist, gehakt, groene kool, melk, peper, plantaardige olie, suiker, water en zout

Keuken:
Duits / Russisch / Amerikaans
Soort:
quiche
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Lunch / snack of tussendoortje uit Culinaria U.S.A.:

Olifantenoren - elephant ears

Ingrediënten:
bloem, ei, gedroogde gist, kaneel, kristalsuiker, melk, nootmuskaat, boter, plantaardig vet, poedersuiker, suiker, water en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / frituur
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Ontbijt uit Culinaria U.S.A.:

Challes

Ingrediënten:
bloem, droge gist, ei, maanzaad, plantenmargarine, polenta, sesamzaad, suiker, water en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Haal meer recepten op...