Diner / voorgerecht uit De Shanghai-keuken:
Boeddhistische "gebraden eend"
- Ingrediënten:
- bakolie, gedroogde shii-takes, gember, lichte sojasaus, paddenstoelen, shaoxingwijn, suiker, tofuvellen en wortel
- Keuken:
- Chinees / Shanghai
- Soort:
- vegan
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | ananas, babymaiskolf, boter, broccoli, fijne kristalsuiker, gember, kippenbouillon, knoflook, kokosmelk, kruiden, lente-ui, lichte sojasaus, limoensap, olie, rode paprika, sesamolie, spinazie, water, witte peper, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit De Shanghai-keuken:
Diner / voorgerecht uit De Shanghai-keuken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:
Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Snack of tussendoortje uit De Shanghai-keuken:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Recept uit Thug kitchen:
Recept uit Junges Gemüse:
Avondmaal uit Lekker vegetarisch:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van De Hippe Vegetarier: