17 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloemboterbouilloncitroendroge witte wijneendeigemalen zwarte pepergerookt dooregen spekkaneelstokjeknoflookkonijnkwartellaurierbladnootmuskaatoliepancettaparelhoenpeerpeperpreitomaatuiwortelzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Gebraden wilde eend

Ingrediënten:
aardappelmeel, appel, bouillon, doorregen spek, jeneverbes, laurierblad, olie, rode wijn, slagroom, ui, wilde eend, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / wild en gevogelte
Een recept uit Jamie Oliver, David Loftus en Sroop Sunar - Te gast bij Jamie

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Te gast bij Jamie:

Gebakken hertenlende - schotse risotto - fazantenhachee

Ingrediënten:
boter, cheddar, fazantenborst, gerookt dooregen spek, goudse kaas, hertenlende, jeneverbessen, kippenbouillon, kippenlevers, koolraap, marmelade, meiraap, olijfolie, parelgort, peper, peterselie, philadelphia-roomkaas, prei, rode ui, rodewijnazijn, rozemarijn, tijm, wild, wortel, zachte kaas en zout

Keuken:
Brits
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

rijst met een korstje uit alicante

Ingrediënten:
bakchorizo, butifarra, ei, gemalen zwarte peper, kikkererwten, kipfilet, kippenbouillon, konijn, mager varkensvlees, olijfolie, paellarijst, saffraandraadjes, saucijs, tomaat en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:

Kwartels in druivenbladeren

Ingrediënten:
boter, citroen, druivenblad, jamón, kalfsbouillon, kippenbouillon, kwartel, olijfolie, prosciutto, waterkers en zoete sherry

Keuken:
Spaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:

Rijst uit Valencia - Paella Valenciana plus variaties

Ingrediënten:
chorizo, clams, garnalen, grote gedroogde witte bonen, kip, kippenbouillon, knoflook, konijn, mossel, olijfolie, rondkorrelige rijst, saffraandraadjes, slakken uit blik, sperziebonen, tomaat, ui, verse rozemarijn, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / paella / rijst / gevogelte / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:

Pato con peras

Ingrediënten:
amandel, eend, gemalen kruidnagel, gerookt paprikapoeder, kaneelstokje, kippenbouillon, knoflook, laurierblaadje, nootmuskaat, olijfolie, peer, pimentón, pure chocolade, sjalot, tijm, volle zoete sherry en worteltjes

Keuken:
Spaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:

Eend met vijgen - pato con higos

Ingrediënten:
citroen, eend, gedroogde vijgen, gemalen kaneel, kaneelpijpje, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, olijfolie, peperkorrel, reuzel, tomaat, ui, versgemalen zwarte peper, zoete sherry en zout

Keuken:
Mediterraans / Spaans / Catalaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / hoofdgerecht uit Provence:

Parelhoen met kool - pintade aux choux

Ingrediënten:
bouillon, bouquet garni, droge witte wijn, olijfolie, parelhoen, peper, savooiekool, ui, varkensworst, water, wortel, zout en zuurkoolspek

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / wild en gevogelte / varkensvlees
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / hoofdgerecht uit Provence:

Gevulde eend met olijven - canard farci aux olives

Ingrediënten:
bouillon, broodkruim, brousse kaas, citroen, eend, eendenorganen, ei, gepekelde groene olijven, grof zout, knoflook, mirepoix, nootmuskaat, olijfolie, oreganobloesem, peper, ricotta, snijbietblad, ui en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

duiven gemarineerd in rode wijn

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, bouillon, duif, gemalen zwarte peper, kastanjechampignons, knoflook, laurierblad, olijfolie, pimentkorrels, rode wijn, rodewijnazijn, ui, verse peterselie, wortel en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

gekruide eend met peren

Ingrediënten:
amandelen, bouillon, eend, gemalen zwarte peper, hazelnoten, kaneelstokje, knoflook, olijfolie, oud brood, peer, rozijnen, ui, verse peterselie, verse tijm en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte